“DE 3 STÆRKE SØJLER”

Jeg har fået solstik!!!

Derfor inviterer jeg 8 af jer til at deltage fuldstændig GRATIS på mit nye “DE 3 STÆRKE SØJLER” trænings-forløb fra Z-Health over i alt 12 sessioner!

Vi har Kick-off TORSDAG DEN 30. AUGUST 2018 og herefter mødes vi hver TORSDAG kl. 16:30-18:00 (90 min.) til og med den 22. NOVEMBER 2018, hvor vi fejrer jeres gode resultater. Bemærk efterårsferie i uge 42.

Forløbet har en værdi af 2.250,-./deltager, men dette er et enestående tilbud til en eksklusiv lille gruppe!!

 

Udover de 12×90 min. træningsforløb, får du del i følgende:

• Gennemarbejdet og indbundet manual på dansk (ca. 75 sider) inkl. undervisnings-noter og trænings-dagbog.

• Adgang til lukket Facebook-gruppe, hvor du kan stille spørgsmål i de mellemliggende dage samt se videoer af trænings-øvelserne.

• Sær-tilbud om 3 1:1 sessioner med Annika: Før – midtvejs – efter til i alt 1.500,-. (normalpris: 2.550,-.).

VIP ”først-til-mølle” tilbud om senere deltagelse på kommende niveau #2: Det vil sige, at du får første-ret på tilmelding, før alle andre.

Drikkevarer og snacks under forløbet.

 

Det med småt:

Til gengæld for denne unikke mulighed, vil jeg blot have mulighed for at tage fotos i løbet af forløbet samt efterfølgende indsamle ærlige testimonals og/eller interview.

 

Hvad er ”De 3 Stærke Søjler”?

De 3 Stærke Søjler består af: MOVE WELL + BALANCE WELL + SEE WELL!

Dette betyder, at du træner alle 3 af de ”søjler” som al performance består af: Bevægelse, balance og syn.

Sandsynligvis forventer du, at bevægelse er en del af et træningsforløb, men hvorend der er bevægelses-træning, er det også nødvendigt at udføre bevidst træning af såvel balance som dine visuelle skills.

Alle 12 sessioner i forløbet vil træne alle 3 elementer.

Som et resultat af dette, vil din hjerne integrere de 3 systemer (”søjler”) og give dig forbedringer du ikke hidtil har haft adgang til.

 

 

 

Hvordan virker ”De 3 Stærke Søjler” programmet?

 

Strukturen af de 12 sessioner er således:

 

 10 min. grundlæggende ”short and sweet” teori, så du bedre forstår hvert element af programmet.

 10 min. sensorisk opvarmning – du bliver overrasket over, hvor kraftfuld en opvarmning, der er specifikt målrettet din hjerne, er for din videre træning!

 “Move Well!” Præcise bevægelser og aktive led-mobiliseringer, der er designet til at give dig et helt nyt ejerskab over din krop.

 “Balance Well!” Såfremt du aldrig har lavet nogle former for balance-træning før, vil du blive overrasket over hvor effektiv denne træning er, og hvor stor betydning den får for din dagligdag.

 “See Well!” Det at kunne se klart, men også bevæge dine øjne effektivt, er af STOR vigtighed ift. de informationer din hjerne modtager! Såfremt du ikke omsætter disse informationer optimalt, vil det potentielt have store indflydelse på din generelle ydeevne.

 Hver session vil blive afsluttet med en afrunding, hvor vi gennemgår, hvilke trænings-øvelser, der vil være optimale for dig at lave i de kommende 6 dage indtil næste session. I den udleverede manual er der tracking-skemaer som du kan udfylde med et flueben hver gang du har lavet den givne øvelse. Ingen af øvelserne tage lang tid – alligevel vil de have en signifikant indflydelse på dine resultater.

 

Hvad kan jeg forvente af ”De 3 Stærke Søjler”?

Du vil komme til at mærke en overordnet forbedring i alle dine skills og performance i alle dine aktiviteter, føle dig mere stabil og i balance samt have et klarere og mere effektivt syn.
Derudover kan du forvente en reduktion i eventuelle smerter, bedre bevægelighed, føle mere kontrol over din krop samt føle dig mere komfortabel ved at bevæge dig.

 

Hvad er det nu lige Z-Health er?
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=rCzgO_lYMLI

 

Det praktiske:

Tid: Torsdag kl. 16:30-18:00

Sted: PHYSICAL MOVEMENT, Krimsvej 11F, st. dør 1, 2300 København S.

Påklædning: Tøj du kan bevæge dig i samt flexible sko eller strømper.
Der er mulighed for omklædning, men begrænsede badeforhold.

Yderligere info: I uge 33 modtager du en mail med lektions-planen.

 

Bemærk!

Da der er meget begrænsede pladser til dette ekstraordinære tilbud, skal du skynde dig at sende mig en mail med et par linjer om dig selv til: info@physical-movement.dk

 

Du får besked i slutningen af uge 32, om du er en af de 8 udvalgte.

 

God sommer til alle!

 

#3pillarsstrong
#de3stærkesøjler

Nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev fra Physical Movement