Fysioterapi og crossfit​

Siden 2013 har min primære målgruppe været CrossFit udøvere.

Jeg elsker at arbejde med denne målgruppe! I forstår, at ingenting kommer af sig selv – der er ingen ”quick fix”!

I ved, at I selv bliver nødt til at tage ansvar og deltage aktivt I jeres behandling i form af øvelser og ændring af vaner, teknik og bevægemønstre.

Desuden ved jeg på forhånd, at I er blevet coachet godt i landets boxe, og at jeres basis teknik er på plads.

Jeg ved også, hvor stor betydning det har for din hverdag, at være skadet, når du er dedikeret CrossFit udøver.

Hvad enten det er med henblik på konkurrence eller du ”bare” holder af at træne, være i god form og være social i din box.

Det kan være altafgørende for dit fysiske og mentale helbred ikke længere at have din daglige gang sammen med dine trænings-buddies og mærke adrenalin-kicket, når uret sættes i gang.

CrossFit har gennem tiden været meget udskældt i medierne og hos andre sundheds-professionelle. Og nej. I skal ikke træne med hovedet under armen og overse basis fysiologi som restitution. Det er dog heller ikke min oplevelse af, at flertallet af jer gør dette.

Tværtimod.

I er lydhøre, forandrings-parate og nysgerrige. Derfor nyder jeg altid at samarbejde med jer. Uanset hvilket niveau du træner på og med hvilken målsætning. Jeg kender jer, jeres træningsform og den nationale og internationale terminsliste.

Jeg ved, hvilke krav der stilles til jeres kondition, gymnastiske skills, mobility, styrke, vægtløftning og ikke mindst mentale mindset.

På samme måde som du er vant til ved crossfit, skalerer og tilpasser vi din plan til dit niveau.

Nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev fra Physical Movement