NeuroSeminar i Amsterdam: ”Whiplash & Mild Traumatic Brain Disorder”

     Der skal ikke herske nogen som helst tvivl om, at du som crossfit-udøver – konkurrence-atlet som motionist – altid har været og vil vedblive med at være min primære målgruppe!

Det er dig, som jeg kan relatere til.

Dig, hvis sprog jeg taler og forstår.

Dig, som jeg aldrig behøver spørge til, om du har lavet dine øvelser.
– jeg véd at dette er en selvfølge for dig, da du betragter en skades-periode som en kærkommen mulighed for at fokusere på andre områder, og på at blive klogere på dig selv og din krop.

Jer bliver jeg aldrig træt af.

Dette kommer ikke til at ændre sig!

     I det seneste halvandet år er jeg dog ligeledes fået en stor interesse for dig med hovedtraumer som fx hjernerystelse og whiplash.

     Dette er en naturlig udløber af, at min primære behandlingstilgang består af NKT (neurokinetic therapy), der er den funktionelle tilgang til uhensigtsmæssige software-indstillinger.
Dvs. at du ikke bruger de mest hensigtsmæssige programmer, når du bevæger dig.
Således kan der ske det, at du fx bruger din nakke i for høj grad, når du primært burde bruge din core.
Dette opstår oftest som følge af en skade, smerter og uhensigtsmæssige bevægelsesstrategier – evt. som en følge af en allerede opståen skade.

     Årsagen til dette skal findes centralt i nervesystemet, og herfra stammer min interesse for din hjerne og dit nervesystem.

    Jeg har siden juni 2015 investeret en masse midler i tilgængelige Z-Health kurser, der omfatter såkaldt hjernebaseret behandling. 

     Z-Health har sin oprindelse i performance-optimering for personlige trænere.
Med den behandlingstilgang kan jeg hjælpe rigtig mange af jer med piskesmæld, hovedtraumer og hjernerystelse, men jeg kan dog se, at jeg har behov for at blive endnu mere specifik for et udsnit af jer.

Nogle gange er visuelle øvelser, farvede solbriller, godt med ”fuel” og gang i 8-taller bare ikke nok.

Det er det for en stor del af jer.

Men desværre ikke for alle.

Jeg vil så gerne kunne hjælpe så mange af jer som muligt.

     Specielt da jeg desværre selv har såvel et whiplash og en håndfuld hjernerystelser med i bagagen, og ved hvordan det er, når kroppen ikke makker ret, og det er svært at holde øjnene åbne pga. svimmelhed.

     Derfor rejser jeg endnu ud i verden som jeres ambasadør.

Denne gang går turen til Amsterdam, Holland, den 26. og 27. november, hvor jeg deltager i Nicole Olivers NeuroSeminar kursus i ”Whiplash & Mild Traumatic Brain Disorder”.

Forhåbentlig vil dette efterfølgende kunne hjælpe endnu flere af jer i mål.

http://www.neuroseminars.co.uk/page28.htm

Nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev fra Physical Movement