Physical Movement 6 år!

Således gik der 6 år siden jeg tog imod den aller første klient i Physical Movement!

Imellemtiden har ialt 351 forskellige mennesker været forbi i kortere eller længere forløb.

I starten primært Crossfit’erne.

De senere år har de fået selvskab af klienterne med mere komplekse smerteproblematikker – herunder erhvervede hovedtraumer som hjernerystelse.

Ligeledes har jeg været så priviligeret at en stor del af de professionelle danske golfspillere har tillid til at jeg kan følge dem godt igennem deres sæson.

Da jeg startede klinikken bestod min behandlingstilgang af klassisk fysioterapi tilsat osteopatiske manuelle teknikker, og masser af mobility og balle-træning ad modum Kelly Starrett og Brett Contreas.

De sidste 6 år har jeg været under konstant videre-uddannelse i mine bestræbelser på at blive så kompetent som muligt til at kunne hjælpe alle, der udviser mig tillid og beder om min assistance til at løse en problematik.

Dette betød i første omgang flere ture til London og San Fransisco for at uddanne mig i David Weinstocks NKT’s (Neurokinetic Therapy) fulde uddannelsesrække.
Jeg blev derved den første danske certificerede master i den behandlingstilgang, som jeg fortsat benytter mig af under stort set hver eneste konsultation i større eller mindre grad. #TheMissingLink

Derudover tog jeg til Dublin 3 gange for at lære at benytte undersøgelses og behandlingsmetoden Anatomy in Motion (AiM), der benytter sig af kroppens fantastisk interaktion alle led, knogler og muskler imellem, og som tager udgangspunkt i gang-cyklussens forskellige faser.

For knap 4 år siden påbegyndte jeg min Z-Health rejse!

Uddannelsen, der med sine 12 kurser er endt med at tage længere tid end min basis-uddannelse som fysioterapeut, og som har bragt mig til såvel Boston og Malmö som Phoenix.

Det er uddannelsen, der har “tvunget” mig til virkelig at have styr på min faglighed!
Insistere på at blive ved med at dygtiggøre mig inden for neurologi, fysiologi, anatomi, ernæring, adfærds-psykologi, vaneændringer, smertevidenskab og meget meget mere – herunder som voksen lære at mestre forskellige sportsgrene som jeg aldrig har stiftet bekendtskab med før!

Mangt en weekend og nattetime er derfor tilbragt med næsen i en bog eller med online læring.

 

 

 

Uden Z-Health ville der helt sikkert være en stor gruppe mennesker, som jeg ikke ville have redskaberne til at hjælpe, og jeg er dybt taknemmelig for den vidensbank uddannelsen har faciliteret hos mig.

I skrivende stund er jeg blot 3 eksamener fra at have gennemført Z-Healths “Master Practioner” uddannelse, og jeg fortsætter med at tage af sted på “genopfriskning” i de kurser jeg allerede har gennemført.

 

 

 

 

Udover disse 3 store uddannelser har jeg været af sted på kurser som SFMA, Animal Flow, specifik behandling til golfspillere samt Neuroseminar ved Nicole Oliver i hhv. England og Amsterdam.

I det hele taget har Physical Movement været årsag til mange store oplevelser – fra de talrige rejser rundt omkring i verden, til at få lov til at arbejde i atlet-området til Regionals i Ballerup og til pludselig at være midlertidig skribent på Danmarks største sundhedsmagasin.

 

I løbet af de forløbne 6 år har klinikken også skiftet lokalisation flere gange:

Fra den mere brogede del af Amager i det lille baglokale i “jernhulen” Target – med tremmer for vinduet, filt på gulvet og øredøvende techno-musik lige på den anden side af væggen.
Hvor kvadratmeterne var så få, at dem med de længste ben uden besvær kunne nå bagvæggen med tåspidserne, når de lå udstrakt på briksen!

Til den noget mere rolige adresse på Krimsvej i 2. række til Amager Strandpark, hvor det bestemt hverken er ro eller plads, der mangler.

Tværtimod har der været plads til såvel diverse gruppe-forløb som workshops.

TAK til alle jer, der har villet lege med!

 

For 6 år siden turde jeg blot håbe på, at Physical Movement stort set fra dag 1 blev en succes!

Der har ikke været mange perioder, hvor kalenderen ikke har været fyldt op, og jeg er så taknemmelig for jeres opbakning, anbefalinger, og at jeg åbnede på det helt rigtige tidspunkt (:)

Et tidspunkt, hvor der stort set ikke var andre behandlere, der “turde” satse på målrettet behandling til crossfit-atleter.
Det viste sig, at være det helt rigtige valg, og jeg kunne ikke have bedt om en flittigere, sødere eller mere loyal målgruppe at samarbejde med!

Aktuelt har jeg flere nye tiltag på tegnebordet ift. Physical Movements fremtid – hvis vi ikke er i udvikling er vi som bekendt i afvikling!
Mere info om dette kommer i løbet af de kommende måneder…

 

Jeg vil gerne benytte årsdagen til at sige et kæmpe TAK til alle 351 klienter, der har været igennem et forløb – TAK for den tillid I har udvist, TAK for den læring jeg har fået via hvert forløb, og TAK for altid at være klar på mine ideer og forslag uanset, hvor tossede de kan virke.

TAK til alle jer, der har anbefalet mig til trænings-buddies, venner/veninder, kollegaer, forældre, bedsteforældre og ikke mindst de forældre, der har tillid til at lade mig behandle deres børn og teenagere.

Også TAK til alle følgere på Facebook og Instagram – også selv om I aldrig har været klient ved Physical Movement. Jeg håber at mine periodevise blog-indlæg giver jer noget værdi og inspiration.

Stort TAK til alle læremestre fra især NKT, Z-Health og AiM – herunder David Weinstock og dr. Eric Cobb.

     

TAK til alle sparrings- og samarbejds-partnere – især Jens-Kristian Poulsen, Thomas la Cour, Jonas Smith, Thea Geelbak og Anne Winther fra Ørestadens Kiropraktik, Resi Jakobsen og Drop In Yoga Odense, Zachariah Salazar og Bryan Thomas.

Ligeledes TAK til de tidligere samarbejdspartnere, der har lært mig vigtige lektier om forretningsprocedurer, og hvor vigtigt det altid er at forventningsafstemme samt i høj grad har lært mig, hvilken vej jeg ikke ønskede at min forretning skulle tage.

Desuden stort TAK til private venner, bekendte og familie.

Jeg ser frem til de kommende tider – håber, at I fortsat vil være med!

//Annika

Nyhedsbrev

Modtag nyhedsbrev fra Physical Movement